photoradost mts 099-4172717     photoradost kiyvstar 098-4172717     photoradost life 063-4172717     Пн.-Пт. 10-18   Сб,Нд - вихідний    
Кошик
 
 
 
 

Креативні ідеї для фото на полотні

Серед сучасних тенденцій фото на полотні займає провідну позицію. Милі серцю фотографії зможуть перевтілитися в оригінальні твори мистецтва. Яким воно буде - вирішувати замовнику. Можна створити стилізоване фото під живопис, портрет в поп-арт стилі, вишуканий образ. На полотні можуть бути реалізовані найкреативніші ідеї!

Яким може бути друк на полотні

Портрет. Дозволить втілити найяскравіші задумки. Такий варіант буде прекрасним і незвичайним подарунком близькій людині. Сюжет може бути різноманітним, адже можна створити портрет в будь-якому образі. Можна зробити портрет світської леді або будь-якого відомого персонажа. Не обов'язково використовувати тільки жіночі та чоловічі образи. Можна зробити парне або групове фото.

Фото зі стилізацією під живопис. Кожна фотографія - невелика історія. Розповісти про неї можна завдяки стилізації улюбленої фотографії під живопис. Такий стиль нерідко використовують при обробці портретних, панорамних фотографій. Після перенесення малюнка на полотно зображення можна помістити в красиву рамку. Така картина стане справжньою родзинкою в декорі.

Фотоколаж. Коли вибираєш подарунок, хочеться презентувати щось тепле і душевне. Фотоколаж на полотні якраз і відноситься до таких подарунків. Для його створення необхідно підібрати якісні фотографії, подумати, як краще їх розмістити на полотні. Яким буде сюжет - знову-таки вирішувати замовнику. Головне, щоб фотографії точно передавали задумку.

Наприклад, молодятам можна зробити фотоколаж, що розповідає про історію їхніх стосунків. Для керівника також можна зробити фотоколаж зі знімків, що відображають найбільш значущі моменти в розвитку організації.

Зображення на полотні в стилі поп-арт. Тут будуть використовуватися яскраві фарби, цікаві текстури. Експерименти з цими складовими дозволять створити оригінальний, стильний портрет. Подібні зображення люблять цінителі сучасного мистецтва. Для них така картина стане справжнім шедевром. А щоб нею милуватися, не потрібно відвідувати виставку або галерею. Портрет, виконаний в цьому стилі, прикрасить інтер'єр.

Нова тенденція - Low Poly. Це оригінально, незвично і цікаво. Акцент в зображеннях, виконаних в цьому стилі, робиться на профілі особи і кольорах. Створення такого портрета - процес трудомісткий і довіряти його варто лише професіоналам.

Ми у соціальних мережах
ФОТОрадость © 2012-2024