photoradost mts 099-4172717     photoradost kiyvstar 098-4172717     photoradost life 063-4172717     Пн.-Пт. 10-18   Сб,Нд - вихідний    
Кошик
 
 
 
 
Ми у соціальних мережах

Друк фотографій з Iphone

Автор: photoradost Опубліковано в: ФОТОРАДОСТЬ новости Дата створення: 2018-11-08 Перегляди: 3801 Коментарі: 0

Якісний друк фотографій з телефонів Iphone

 
У наш час технології не стоять на місці. Тепер навіть з самого простого смартфона виходять яскраві і чіткі фотографії. При створенні фотографій в будь-якому пристрої, будь то фотоапарат або телефон, закладений за замовчуванням колірний профіль.
 
Що таке колірний профіль? Колірний профіль - це набір даних, що характеризує або пристрій, таке як проектор, або колірний простір, таке як sRGB.
 
Більшість колірних профілів існують у вигляді ICC-профілів, що представляють собою невеликі файли з розширенням .ICC або .ICM.
 
Колірні профілі можна вбудовувати в зображення, щоб вказати діапазон його колірної шкали. Це дасть гарантію того, що користувачі побачать одні і ті ж кольори на різних пристроях.
 
Apple вибрали колірний профіль Р3.
 
Кольорова палітра DCI-P3 широко використовується в кіноіндустрії. Його колірний обхват ширше sRGB на 25% і становить 45,5% від видимого людиною.
 
Друкарська машина сприймає зображення тільки з колірним профілем SRGB. Тому коли зображення з телефонів Iphone завантажується в друкарську машину, машина автоматично перетворює колірний профіль P3 в SRGB, таким чином роблячи зображення менш яскравими і насиченими. АЛЕ! Фотолабораторія ФОТОрадость, теж не стоїть на місці, і завдяки спеціальним налаштуванням і високим навичкам наших фахівців, ви завжди отримаєте тільки яскраві і якісні фотографії навіть з Iphone.
 
Більш докладно про колірний профіль Pз і SRGB зможете прочитати перейшовши за посиланням https://www.iphones.ru/iNotes/668656
 
Замовляйте друк фото у нас https://photoradost.com.ua/photoprint/
ФОТОрадость © 2012-2024