photoradost mts 099-4172717     photoradost kiyvstar 098-4172717     photoradost life 063-4172717     Пн.-Пт. 9-19   Сб,Нд - вихідний    
Кошик
 
 
 
ЦІНИ НА ДРУК ФОТО ЗНИЖЕНО НА ЧАС ЛОКДАУНА__________________________ ЦІНИ НА ДРУК ФОТО ЗНИЖЕНО НА ЧАС ЛОКДАУНА
 

Політика конфіденційності онлайн сервісу "ФОТОрадость"

     Дякуємо Вам за відвідування інтернет-магазину «ФОТОрадость». Ми піклуємося про конфіденційність своїх клієнтів і вважаємо своїм обов'язком поважати і охороняти їх персональні дані.
 
 
     Дана Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку Інтернет-магазин «ФОТОрадость», розташований за адресою - https://photoradost.com.ua/ua, може отримати про Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, послуг і товарів онлайн сервісу "ФОТОрадость". Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
 
 
1. ВИЗНАЧЕННЯ
 
1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
 
1.2. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі - Адміністрація сайту)» - уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені інтернет-магазину «ФОТОрадость», які організовують і здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
 
1.3. «Персональні дані» - будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно певної фізичної особи (суб'єкта персональних даних).
 
1.4. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
 
1.5. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання адміністрацією або іншою особою, яка одержала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
 
1.6. «Користувач сайту онлайн сервісу« ФОТОрадость »- особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт Інтернет-магазину.
 
1.7. «Cookies» - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і які зберігаються на комп'ютері Користувача, веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTPS-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
 
1.8. «IP-адреса» - унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.
 
2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
 
2.1. Використання Користувачем сайту онлайн сервісу «ФОТОрадость» означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
 
2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину «ФОТОрадость».
 
2.3. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину «ФОТОрадость». Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті інтернет-магазину.
 
2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту інтернет-магазину.
 
3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
 
3.1. Справжня Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення на покупку товару.
 
3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину в розділі про реєстрацію або при офрмленні замовлення і включають в себе наступну інформацію:
      • ПІБ Користувача;
      • контактний телефон Користувача;
      • адреса електронної пошти (e-mail);
      • адреса доставки Товару;
 
3.3. Інтернет-магазин захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи ( "піксель"):
      • IP адреса;
      • інформація з cookies;
      • інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до показу реклами);
      • час доступу та адреси сторінки, на якій розташований рекламний блок;
      • реферер (адреса попередньої сторінки).
 
3.4. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частини сайту Інтернет-магазину, що вимагають авторизації.
 
3.5. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується для виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.
 
3.6. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, браузери, що використовуються, і операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.
 
4. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧІВ
 
4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати з метою:
 
4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином «ФОТОРадость».
 
4.1.2. Оформлення та обробки замовлень Товару;
 
4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотнього зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання сайту Інтернет-магазину, надання послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.
 
4.1.4. Визначення місцезнаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
 
4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
 
4.1.7. Повідомлення Користувачеві сайту Інтернет-магазину про стан Замовлення.
 
4.1.8. Обробки і отримання платежів.
 
4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням сайту Інтернет-магазину.
 
4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, новини та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину.
 
4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.
 
4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів Інтернет-магазину з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.
 
5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
 
5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
 
5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-магазину «ФОТОрадость», включаючи доставку товару.
 
5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
 
5.4. При втраті або розголошенні персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
 
5.5. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
 
5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.
 
6. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН
 
6.1. Користувач зобов'язаний:
 
6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом Інтернет-магазину «ФОТОрадость».
 
6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.
 
6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:
 
6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.
 
6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.
 
6.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.
 
6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.
 
7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
 
7.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. і 7.2. цієї Політики конфіденційності.
 
7.2. У разі втрати або розголошенні Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:
 
7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.
 
7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.
 
7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.
 
8. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ
 
8.1. При зверненні до суду з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту Інтернет-магазину і Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).
 
8.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.
 
8.3. При не досягненні угоди суперечка буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
 
8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.
 
9. ДОДАТКОВІ УМОВИ
 
9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.
 
9.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
 
9.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою https://photoradost.com.ua/ua/privacy.
 
9.5 У разі виникнення питань щодо Політики конфіденційності, надсилайте листа на електронну пошту info@photoradost.com.ua
 
10. ЗГОДА КОРИСТУВАЧІВ
 
10.1. Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб'єктам персональних даних відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та згодні з викладеними умовами.
 
 
 
Ми у соціальних мережах
ФОТОрадость © 2012-2021